Menu Sluiten

Professioneel Gevelherstel

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

Meer info

tags: Behandeling Van Hout – Expert Behandelen Hout – Expert Kaleien Gevels – Expert Kaleien Muren – Expert Luchtgommen Hout – 

Wenst u meer info over Professioneel Gevelherstel kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Professioneel Gevelherstel

Luchtgommen | Gevelherstel | Gevels | Hout | Meubelrenovatie | 


Professioneel Gevelherstel

milieubewust innovatief kwalitatief duurzaam ervaren doeltreffend energiek contact t e infouwgevel.be socials onze diensten voeg amp renovatiewerken spuitkurk elastische voegwerken gevelplinten kaleien van gevels gevelreiniging amp onderhoud vochtbehandeling info algemene voorwaarden download onze brochures btw be privacybeleid website created by delmeiren k Professioneel Gevelherstel zorgt voor een snelle ROI Gdpr privacyverklaring bescherming van de persoonlijke levenssfeer en persoonsgegevens artikel algemeen . Firma gevelwerken delmeiren kevin bvba met maatschappelijke zetel te catharinastraat oeselgem dentergem verwerkt in het kader van zijn bedrijfsvoering persoonsgegevens. . De privacywetgeving in het bijzonder de wet van december tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en de europese algemene verordening gegevensbescherming van april biedt waarborg.

home dakwerken dakgoot vervangen dakisolatie dakpannen leggen dakrenovatie dakreparatie epdm dakbedekking gevelwerken gevelreiniging gevelrenovatie gevel zandstralen rotsvast gevelwerkers en dakwerkers voor elke woning geldt dat na een aantal jaar ook bij goed onderhoud het gevel en het dak moeten worden onderhouden of gerenoveerd. Deze gevelwerken en dakwerken kunt u deels zelf uitvoeren maar zal ook voor een deel moeten worden overgelaten aan een professioneel dakwerker of gevelwerker Professioneel Gevelherstel bestellen Hebt u geen idee voor welke professional uit de regio u moet kiezen vergelijk nu gratis gevelwerken offertes of gratis dakwerken offertes binnen enkele dagen ontvangt u dan vrijblijvend en volledig gratis een aantal offertes van specialisten uit uw eigen regio. Vergelijk de offertes op prijs en aanbod en kies de vakman met het beste aanbod. Vergelijken en besparen via o.

De discipline van Professioneel Gevelherstel

toggle navigation seps bouwmaterialen al onze bouwmaterialen gevelsteen steenstrippen natuurleien dakpannen natuursteen marmer tegels terracotta muurtegels mosaic onderhoudsproducten onze realisaties contact nl franais nederlands home bouwmaterialen gevelsteen gevelsteen hoge vest lichtgrijs beste klant wij genieten van enkele feestdagen in gezinsverband van tot en met en van tot en met . Op maandag staan wij opnieuw volledig tot uw beschikking Een alternatief voor Professioneel Gevelherstel Wij wensen u alvast een fijne eindejaarsperiode en vooral een gezond het sepsteam gevelsteen hoge vest lichtgrijs de unieke kleur van die artisanale gevelsteen zal een eigentijdse stijl geven aan uw gebouw. De artisanale gevelsteen hoge vest lichtgrijs is een volwaardigehandvormsteenen volledigvors.